jeudi 7 décembre 2006

Jack is back !

I don't want anybody to disturb me tonight, Jack Bauer, 24 - season 5, thank god it's thursday !
(ja John, ik weet het, we lopen achter hier in Frankrijk, maar het plezier blijft hetzelfde !)

3 Comments:

At 14/12/2006 22:08, Anonymous Anonyme said...

Heel veel plezier, Sien. het is een mooi seizoen! Extreem veel ontwikkelingen, je kunt het als kijker nog net bijbenen. En veel oude bekenden natuurlijk, hoewel het niet altijd goed afloopt met ze. Ik zeg niks meer, veel plezier. (ps. als je niet meer kunt wachten wil ik best twee DVD's maken voor je met alle 24 uitzendingen in DIVX, kan je een monstermarathonweekendkijkfestijn maken)

 
At 14/12/2006 22:12, Anonymous Anonyme said...

he he eindelijk, ik heb ongeveer 45 keer geprobeerd een comment te plaatsen onder mijn eigen naam , maar google/blogger is of his rocker want niks lukt merr... tjeezus wat holt die zooi achteruit zeg, maar goed die anonymous was ik dus; John. Twigtsenior himself.

 
At 14/12/2006 22:35, Blogger Sien said...

Dat had ik alwel begrepen dat jij dit was, zo zie je maar, ik had laatst ook problemen op jouw commentarenpagina, afijn, bedankt voor de aanbieding van de DVD's maar ik vind het wel spannend zo iedere week 2 afleveringen kijken. M'n hart klopt als en gek, iedere donderdag leef ik er naar toe, kids gauw naar bed, TVdinner op schoot en daar gaan we... Zonde van Michelle die er in de eerste tien minuten al uit "vliegt" en Tony is ook niet op z'n best, en wat kan ik me ergeren aan die L.. van een president. Ik geniet, zoals wel miljoenen andere denk ik !

 

Enregistrer un commentaire

<< Home