mardi 21 novembre 2006

pffffffff

Ik weet dat meerdere van jullie zitten te wachten op : "We hebben ons huis gevonden", nou dit is ongeveer hoe het er nu uit ziet;
"handen in ons haar en het ene huis in de schaal en het andere huis aan de andere kant en maar wegen..."
Hier alle positieve punten, daar alle negatieven, dit zou zoveel zijn, daar moet zoveel aan geknutseld worden, ja maar in dat huis kunnen we zo gaan wonen, ja maar dit huis heeft geen zon in de winter en dat huis heeft geen garage/bergruimte en dat huis heeft een veel mooiere zitkamer, deze tuin is beter voor de kinderen, dat huis heeft een extra logeerkamer, maar, en, of, uhm...... goed, je begrijpt dus dat er op het moment nog geen poststuk "we hebben een huis gevonden" komt. (Want met al dat gedoe blijft er wel wat werk liggen, klanten die ik happy moet maken, ook in huis, strijk enzo, er liggen maar 23 overhemden klaar om gestreken te worden, zoals ik al zei, pfffffff... Dit was het nieuws, direct uit Le Rouret, goedenavond.

6 Comments:

At 21/11/2006 16:40, Blogger MacBuccaneer said...

Wat een drukte. 't Lijkt me moeilijk om te moeten kiezen. Wat wordt het leukst, waar zullen je kinderen het meeste plezier hebben, waar hoef je nog het minst aan te doen etc. etc.

Ga er samen maar lekker voor zitten met een goed glas wijn en alles op een rijtje zetten, misschien weet je dan uiteindelijk waar je zult gaan wonen. Sterkte met het kiezen - en de rest van de huishouding, want 23 overhemden in de wacht is geen kattepis!

 
At 21/11/2006 17:12, Blogger Sien said...

ja zeker, zal ik doen, dank je, ben vooral een huis aan het zoeken met genoeg slaapkamers voor jullie allemaal hahaha !!! Kus

 
At 22/11/2006 10:05, Blogger MacBuccaneer said...

Dat is heel lief. Ik denk dat iedereen die bij jullie op bezoek komt dat zal waarderen!

 
At 22/11/2006 12:35, Blogger Sien said...

er is hier een gezegde dat gaat :
Une maison dans le midi, des amis pour la vie...
oftewel als je een huis in zuid frankrijk hebt dan heb je vrienden voor het leven...

 
At 23/11/2006 16:59, Blogger MacBuccaneer said...

En dat het dan maar een lang leven mag zijn!

 
At 23/11/2006 17:24, Blogger Sien said...

zo is het ! èn maar genieten !

 

Enregistrer un commentaire

<< Home