samedi 29 juillet 2006

Chères Cousines... of weer een paar verjaardagen !

Eind juli is, waarschijnlijk na wat koude winters, volop verjaardagen, 27 juli was Florence, gisteren was Alice jarig, een heel oud vriendinnetje uit Monaco/Amsterdam, jammer dat we elkaar niet meer zien, but that's life, vandaag Ellen, mijn nicht, morgen Françoise (ex-belle-soeur, een hele bijzondere verjaardag, merci pour ton invitation, je pense à toi, bon anniversaire !), en overmorgen Philippine, nog zo'n lieve gezellige nicht uit Rotjeknor, die trouwens nu niet ver hier vandaan zit. Aujourd'hui egalement une pensée d'anniversaire pour Fabienne et Camille, une maman-amie-voisine et sa fille, amie de Dorine ! Wat een feestvarkens allemaal !


Maar vandaag is vooral Ellen aan de beurt, op de foto kan je genieten van de 4 nichtjes, vlnr, Ellen, Emilie, Phil en ik.
Twee jaar geleden zijn wij voor het eerst samen uit geweest, voor het eerst dat we zonder mannen, kinderen, aanhang etc een gezellig avondje hadden. In het restaurant waar we waren moest natuurlijk meteen gezongen worden, de zangeres gaf ons meteen de kans om onze stemmen te laten horen, echt leuk, geen familiereunie gaat zonder een vocale happening (er is zelfs een CD in werking, uh, doen we daar nog iets aan ?)

Ellen is ook een bijzondere kunstenares, je kunt hier haar website ontdekken en bekijken en lezen wat ze allemaal doet behalve moeder van twee fijne kereltjes en echtgenote zijn.

Van harte gefeliciteerd, ook aan Philippine die ik vorige week nog mocht zien, en haar lieve dochtertje Valerie heb mogen leren kennen, ondertussen ook al meer dan een jaar, wat een knuffel, wat een snoepje, en die vader van dat snoepje, Thijs, is ook een lieverd, maar dat wisten we al !

Maar het gaat hier even over de nichten, hé meiden, dit moeten we weer doen, we laten alles achter, laat die vaders maar voor die kids zorgen, Eme, je dropt ff die vent van je, en we gaan er gewoon een weekend tussen uit !!!

Fijne dag aan Ellen, ik hoorde dat jullie vanavond het Kralingsche Bos onveilig gaan maken, en Phil, van harte, tot gauw en denk maar snel aan een tweede... de eerste is een succes !

3 Comments:

At 28/08/2006 12:29, Anonymous Anonyme said...

Lieve Schat bedankt!
ik kom naar je toe in september!
Binnenkort foto's te zien op de site van bavaria city racing.(www.bavariacityracing.com) Heb de hele dag daar gefotografeerd als huisfotograaf van de organisatie. Overigens Bernrd Kats zijn foto's staan er al op.
Co en marc zijn te zien op de site van de zomerzondagen (www.zomerzondagen.nl)in het euromast parc. Marc deed daar het geluid en Co draaide plaatjes als dj.
Nog meer foto's door mij gemaakt op de site van het CHIO.(www.chio.nl)
Heel veel liefs van mij en beterschap voor Bart en zet een kaarsje aan voor Pappa ...je Oom Sim en neef Liep.
xxx
Ellen
ps heb vanmiddag sollicitatie gesprek bij de gemeente krimpen voor werkgroep kunstzaken....
Daaaaaaaaaaaag

 
At 28/08/2006 12:37, Anonymous Anonyme said...

meidenweekend gaan we zeker plannen!
Mijn verjaardag aan de Kralingse plas was heel gezellig...
Woensdag ga ik met hele gezin 10 jaar trouwen vieren in de Bazar op de witte de withstr.(www.hotelbazar.nl)
De hotel kamers zijn ontworpen door de broer van Marc..Herman Kossmann.

 
At 28/08/2006 12:47, Blogger Sien said...

Ik denk aan Ome Sim en ben bij je lieverd, tot snel ! Kus

 

Enregistrer un commentaire

<< Home