samedi 31 mars 2007

Allemaal maar flink KL....!


In eerste instantie wilde ik even vertellen dat het allemaal maar flink KL... is op het moment, zocht daar een bijpassend fotootje bij, en moet nu zo lachen om deze foto dat ik bijna alles weer vergeten ben ! Hoe verzinnen ze het om zoiets op deze manier te fotograferen !

Mijn eerste reactie op deze prent was "Je kan wel aan de de Rivièra wonen maar ook daar kan het flink KL... zijn !" Wordt vervolgd...

3 Comments:

At 02/04/2007 18:07, Anonymous Anonyme said...

Ik vind het wel leuk dat iedereen die normaal commentaar geeft HIER geen commentaar heeft, maar wel per telefoon !!! Pudiek publiek.

 
At 03/04/2007 13:56, Blogger Michael van Eekeren said...

Philippe zei al dat hij weer aan het zeilen is op zaterdagochtend, maar ik wist niet dat hij in een nudisten-golf aan het varen is. Ik dacht dat hij er meer haar op zou hebben. Je kan zien dat het goed warm is, want het klok en hamerspel hangt heel laag vandaag. De zaadfrabriek is een zeer ingenieus systeem: als de buitentemperatuur te laag is om ideaal zaad te produceren dan trekt de zak in, zodat de testikels dichter bij lichaam hangen en dus opwarmen. Omgekeerd, als het te warm is, zoals hier duidelijk te sien is, dan wordt het scrotum week en hangt uit, zodat de ballen verder weg van het lichaam hangen en een beetje kunnen luchten, zoals hier ook duidelijk te sien. Daarom riep men lang geleden dat boxershorts beter zijn voor de vruchtbaarheid van de man.
Overigens ben ik blij dat het allemaal maar slechts 'kloten' is niet flink KUT. Stel je voor.

 
At 03/04/2007 14:06, Blogger Sien said...

Nou, nee, dat zal ik hier niet plaatsen, ik vond dit al bijna too much...

 

Enregistrer un commentaire

<< Home