jeudi 26 octobre 2006

Buddy "Bartman" Rich

Twee jaar geleden was mijn broer Huibert enorm onder de indruk van het toen al (Bart was 6) rytmische gevoel en uithoudingsvermogen wat Bart hem liet horen op een klein speelgoed drumstel waar hij al 3 jaar op speelt.
Huibert is zelf erg muzikaal, drumt ook al z'n hele leven, is opnieuw met pianolessen begonnen (op z'n 45ste), vond het natuurlijk erg leuk om Bart te stimuleren.
Dat is hem goed gelukt, sinds gisteravond staat dit mooie gloednieuwe gitzwarte Hayman drumstel in de slaapkamer van de kids, tot op grote ergernis van Dorine, maar voorlopig kan het niet anders.
Drumlessen en pianolessen sinds september worden heel serieus gevolgd, de drumleraar heeft ons geholpen met opzetten en stemmen van het drumstel, nu wachten op de doos met oordoppen die Huibert me beloofd heeft !!!
Thanks Bro', kom maar gauw eens kijken (luisteren !)

2 Comments:

At 26/10/2006 12:46, Blogger Luepp said...

Wat een prachtig drumstel, wauw. Gefeliciteerd, meneer Bart, er gaat niets boven trommelen. Ik ben helemaal voor!

 
At 30/10/2006 10:45, Blogger Sien said...

Hé lieve Onno, da's lang geleden, wat attent om juist hier een commentaar op te krijgen, je begrijpt wel dat we nu oordoppen nodig hebben. We moeten maar gauw weer eens bellen, dikke kus aan Moninque en kids ! Gaat het goed met je ?

 

Enregistrer un commentaire

<< Home