dimanche 18 juin 2006

Sunday bloody Sunday

Don't click, it has been deleted... George didn't like his performance (it was good tho')
message :Flash Box Deleted

Sorry, this Flash Box has been deleted. We don't know why. We said sorry. Don't keep going on about it. Ok, you can go away now.

OK OK, Twigtsenior was here, go see the video in his bar...

7 Comments:

At 19/06/2006 21:39, Blogger MacBuccaneer said...

Jugh, wat is het toch een engerd. Ja, ik weet wel dat Bono af en toe met hem luncht om de armoede en ziekte te bestrijden, maar dat is voor het goede doel, zeg maar.
Trouwens, die bril is veel te hip voor een olieboer uit Texas.

PS: de link voor het liedje loopt dood, vond ik wel jammer hoor.

 
At 19/06/2006 21:56, Blogger Sien said...

Flash Box Deleted

Sorry, this Flash Box has been deleted. We don't know why. We said sorry. Don't keep going on about it. Ok, you can go away now.

Dit is inderdaad de message die we kregen, George zal het niet leuk gevonden hebben...

 
At 20/06/2006 08:33, Blogger Luepp said...

George Bush kan volgens mij wel tegen een geintje. Maar ik heb begrepen dat mensen geruineerd kunnen geraken door de rekening van hun provider na het plaatsen van een succesvol geintje. Er klikken dan zoveel mensen op een dag dat ze failliet gaan aan de kosten van de gebruikte extra bandbreedte. Misschien dat de hosting service die het George Bonobo Bush filmpje had geplaatst ook vond dat het verkeer de spuigaten uitliep.

 
At 20/06/2006 17:16, Blogger TwigtSenior said...

Ik durf het nog wel aan, hoor, dus op mijn blog George's Sunday, Bloody Sunday.

 
At 25/06/2006 14:12, Blogger Michael van Eekeren said...

Ik dank God op mijn blote knieën dat de VS met Bush het machtigste land ter wereld is en niet China (1000-en executies per jaar zonder proces), Iran (steniging van vrouwen), Syrië (etc), Saoedi Arabië, Afghanistan, Rusland, Noord Korea, een van de landen in het continent Afrika, om maar een paar dwarsstraten te noemen.
Iedereen aapt elkaar maar na dat Bush zo'n 'engerd' is, maar ik denk dat rest van de wereld vol met heel veel radicale engerds zit. Als één van de radicaal Islamitische landen een kernbom weet te maken, dan lijkt me dat een groot gevaar voor de mensheid en nogmaals ik ben blij dat Bush zich geroepen voelt om deze gevaren op de agenda te zetten.
Sadam was een echte engerd. Bush en zijn team dachten serieus dat hij een kernwapen of chemische wapens had (hij heeft tenslotte chemische wapens gebruikt tegen buurland Irak. Ooit de 'enge' beelden gezien van de kromgetrokken lichamen van mannen, vrouwen en kinderen?). Iedereen aapt ook flapdrol Michael Moore na dat het om de olie ging, maar Bush heeft irak niet bezet en dus ook niet de olie in beslag genomen. Als hij een engerd was dan was hij allang vertrokken uit Irak, want het is duidelijk een ramp geworden, maar hij vindt dat als je A zegt ook B moet zeggen en hij wil het land niet in chaos achterlaten, al kost hem dat honderden Amerikaanse doden en vele miljarden.
En als Bono met hem luncht, dan moet er toch iets te halen zijn bij deze engerd.
Desalniettemin is het een leuk filmpje, waar heel veel uren moteren in is gaan zitten.

 
At 25/06/2006 15:45, Blogger TwigtSenior said...

@ Mike:
God zal het wel druk hebben, heer Van Eekeren. Maar alle geloven op een stokje, U, heer, is veel te serieus. Elk weldenkend mens weet dat het in feite weinig uitmaakt (voor ons dan) welke pipo deze keer het meeste campagnegeld heeft opgehaald in de primaries en dus tegen een andere pipo mag spelen om de 'machtigste baan ter wereld'. (Slechts 48% van de amerikaanse inwoners is geregistreerd om te stemmen, daarvan koos slechts ruim 40 % voor Bush , via het kiesmannen systeem kwam dat dus neer op een overwinning op basis van een mandaad van pakweg 25% van de inwoners, ja ja democratie anno nu)

Het is toch mooi om ons te wentelen in de wetenschap dat de specifieke pipo niet zo veel uitmaakt voor de wereldpolitiek, en dat we in een fantastische vrijheid leven om Bush te kakken te zetten (ik heb hem trouwens geen engerd genoemd hoor, ik vind hem wel grappig en dommig, maar misschien wel beter op zo'n positie dan een intellectueel, die waarschijnlijk te lang nadenkt of teveel de nuance zoekt.)

# IRAK: niet zo naief redeneren Mike! Natuurlijk was Saddam een vreselijke gore dictator, en het is goed dat i weg is. Maar, let's face it, hij is natuurlijk in zijn beginjaren daar flink gesteund door de US. (tegenwicht tegen Iran etc etc) Wereldpolitiek is natuurlijk real-politik in optima forma, alleen die dommige excuusjes van Bush zijn om te gruwen. Weapons of Mass-destruction etc etc., come on. Wat zijn dat voor intelligent services? Ze zijn of heel slecht in wat ze doen of ze draaien een rad voor de ogen van Bush c.s., wat weer de kwaliteiten van zijn staf in twijfel trekt.
En hoezo heeft Bush Irak niet bezet? Zonder de US-macht daar wordt het inderdaad een puinhoop, maar erger nog (voor Olieboy Bush) de amerikaanse bedrijven lopen dan onaanvaardbare risico's, zou dat niet een (een terechte, vind ik hoor) argument zijn om te blijven? Olie in beslag nemen kan natuurlijk niet , Michael want die zit in de grond he?. Dus doel is om de komende twintig jaar die plas veilig te stellen. En om de boel in perspectief te zetten, de miljarden die het kost om daar te blijven worden door de amerikaanse belastingbetaler betaald, terwijl de miljarden die er misgelopen worden wanneer de US nu zou vertrekken voornamelijk niet in de pocket zouden komen van de Amerikaanse oliebedrijven (he, wiens vrienden zitten ook al weer in de olie?)

Ach, en Bono is een RealPolitiker op zijn vlak. Bij Bush valt nu eenmaal meer te halen dan bij Balkenende.

(kopie van mijn comment op mijn blog)

 
At 26/06/2006 09:33, Blogger Sien said...

Het gezegde "make love, not war" is jammergenoeg te onrealistisch voor deze wereld waar iedereen met veel zorgen rond loopt. Toch zou ik het fijn vinden als we daar wat meer aan dachten.

 

Enregistrer un commentaire

<< Home